Type plan: wijzigingsplan
Naam van het plan: Zuideinde 119
Status: vastgesteld
Plan identificatie: NL.IMRO.1884.WPZUIDEINDE119-VAS1

Bijlagen bij regels

1 Staat van horeca activiteiten
Horeca categorie 1:
Een horecabedrijf, dat qua exploitatie aansluiten bij winkelvoorzieningen en waar naast overwegend niet ter plaatse bereiden kleinere etenswaren en in hoofdzaak alcoholvrije drank worden verstrekt.
 
Horeca categorie 2:
Een inrichting die geheel of in overwegende mate gericht is op het verstrekken van maaltijden of etenswaren die ter plaatse genuttigd plegen te worden. Daaronder worden begrepen: cafetaria/ snackbars, fastfood en broodjeszaken/ lunchroom, konditorei, ijssalon/ ijswinkel, koffie en/of theeschenkerij, afhaalcentrum, eetwinkels en restaurant.
 
Horeca categorie 3:
Een inrichting die geheel of in overwegende mate gericht is op het verstrekken (alcoholische) dranken voor consumptie ter plaatse , alsmede het verstrekken van maaltijden of etenswaren die ter plaatse genuttigd plegen te worden, alsmede (in sommige gevallen) de gelegenheid biedt tot (tap)dansen; daaronder worden begrepen: café, bar, grand-café, eet-café, danscafé, pubs, juice- en healthbar.
 
Horeca categorie 4:
Een inrichting die geheel of in overwegende mate gericht is op het bieden vermaak en ontspanning(niet zijn de recreatieve voorziening) en/of het geven van gelegenheid tot dansbeoefening, al dan niet met levende muziek en als dat niet met de verstrekking van dranken en kleine etenswaren: daaronder worden begrepen: discotheek/ dancing, nacht-café en zalen verhuur (met nachtvergunning).
 
Horeca categorie 5:
Een inrichting die geheel of in overwegende mate is gericht op het verstrekken van nachtverblijf: daaronder worden begrepen: hotel, motel, pension en overige logiesverstrekkers.